Overpass jsou závody přes přírodní překážky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overpass jsou závody přes přírodní překážky

Overpass jsou závody přes přírodní překážky

David Plecháček

David Plecháček

7. 5. 2019 11:06 1
Reklama

Zvykli jsme si, že závodní hry vytváří specializovaná studia, která se do jiných žánrů obvykle neženou. Turn10, Codemasters, Playground Games nebo třeba Milestone jsou svou nabídkou tak ikonická studia, že nikdo nic jiného ani nečeká. Již nějaký čas by se ale do této společnosti přidal i Bigben, ať už skrze studio Kylotonn, nebo jiné menší týmy, jakým je Zordix. Pokud se neznáte, je na čase vás představit.

Zordix opravdu nepředstavuje název, který by měli hráči držet v paměti. Švédský tým ale si ale po letošním podzimu možná na chvíli zapamatujete. Zordix totiž pro Bigben vytváří novou závodní hru Overpass. Její alfou a omegou ale nebudou silnice, prach ani písek, nýbrž překážky, které budete muset v sedadle offroad vozidel zdolat.

Těžko z traileru můžeme hovořit o simulaci, ale pokud chceme autorům věřit, snaží se o co nejvěrnější pojetí přejíždění přírodních, ale i uměle vytvořených překážek. Na čtyřkolkách a v bugynách tak budeme přejíždět lesní špalky, pařezy, kůly, balvany a jiné záterasy, s nimiž by si jiná vozidla neporadila, na tratích, na nichž stále půjde o čas.

Kromě překážek a obecně nebezpečných přírodních tratí ale půjde i o to, co hra nabídne. Nemůže chybět kariéra, v jejímž rámci se budete starat o vlastní tým, financování, sponzory a samozřejmě i stroje, na něž budete usedat. Těšit se můžeme i na multiplayer. Overpass by měl vyjít v říjnu, a to na PC, Xbox One, PlayStation 4 a i Nintento Switch. Níže se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama