Úprava vozidel v CTR: Nitro-Fueled
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úprava vozidel v CTR: Nitro-Fueled

Úprava vozidel v CTR: Nitro-Fueled

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 5. 2019 15:35 1
Reklama

Activision společně se studiem Beenox se čas od času pochlubí novými záběry z připravovaného remasteru Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Často jde o krátká videa, v nichž se na malý moment objevují kamarádi praštěného bandikuta. Nový trailer sice není o moc delší, má však daleko větší vypovídací hodnotu.

Zaměřuje se totiž na možnosti ohledně úpravy vozidel. Ze záběrů je evidentní, že půjde o bohatou složku hry. V první řadě je možné vybrat si vlastní karoserii a tu pak následně řádně vyšperkovat. K dispozici je bohatá paleta nástřiků a samolepek, pak už stačí zvolit správná kola a gumy. Možných kombinací je nespočet.

Úpravy se ale týkají také postaviček šlapajících na pedály. Připravena je řada stylových outfitů, mimo to si hráč může také vybrat, jak budou oslavovat své výkony na stupních vítězů. Všechny zmíněné možnosti se odemykají postupně, nedočkavci si však mohou konkrétní prvky zakoupit v obchodě za jablíčka nasbíraná na tratích.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled vychází 21. června na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pro PS4 verzi je připraven speciální obsah v podobě retro skinů vozidel a postaviček. Vývojáři navíc vytvořili také retro dráhu. Sentimentální závody plné vzpomínání na původní verzi tedy mohou odstartovat. Na jaké platformě budete jezdit vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama