Miles Morales v Marvel UA 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Miles Morales v Marvel UA 3

Miles Morales v Marvel UA 3

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 5. 2019 14:26
Reklama

O dalším díle série Marvel Ultimate Alliance 3 s podtitulem The Black Order víme už od minulého roku díky akci The Game Awards, kde byla poprvé oznámena, ale zatím jsme z ní příliš neviděli. To se ale dnešním dnem mění, protože se díky serveru Game Informer můžeme podívat, jak bude fungovat jedna z hratelných postav.

Jde o Milese Moralese, jednu z alternativních verzí původního Spider-Mana. Pochopitelně má také řadu svých vlastních speciálních schopností, jež budete využívat proti vašim nepřátelům. Patří k nim například elektrické sítě, kterými pokryje okolní prostředí a znepříjemňuje tím svým protivníkům život. Kromě toho umí používat jed a dokáže být neviditelný, což se nám bude určitě náramně hodit.

Ve hře se samozřejmě objeví i další ikonické postavy včetně Kapitána Ameriky a Kapitána Marvela. Vaším hlavním cílem bude s partou hrdinů zabránit Thanosovi v získání Infinity Stones, protože jinak na svět vypustí totální chaos. Nesmí chybět ani online kooperace až pro čtyři hráče a to i na jedné obrazovce. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order by měl vyjít ještě letos v létě, konkrétně 19. července exkluzivně pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama