Nintendo představilo Super Mario Maker 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo představilo Super Mario Maker 2

Nintendo představilo Super Mario Maker 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 5. 2019 11:02
Reklama

Včera proběhl Nintendo Direct, ve kterém nám Nintendo více přibližuje druhý díl úspěšné sandboxové hry Super Mario Maker. Ten vyjde příští měsíc na Nintendo Switch a přidá obrovské množství novinek, které jsme v přechozích Mario hrách ani neviděli.

Hráči nyní mohou použít například svahy a upravovat jim úhly. Do nabídky se přidaly přepínače, které mění červené a modré bloky, mění pohybující se platformy či směr pohyblivých pásů. Přidaly se různé mince mající různou hodnotu, či „snake“ bloky, které odkazují na pohyb hada v klasické hře Snake. Hráči mohou nově přidávat i vodu či lávu nebo přidat Angry Sun a Super Mario Maker 2 bude dokonce disponovat příběhovou kampaní.

Novinek je obrovské množství a nejlépe vám o nich vypoví přiložené video, které tyto novinky ukáže i v praxi. Ani si neumíme představit, jak moc si fanoušci s těmito novinkami vyhrajou, jelikož už v prvním díle se mnozí hráči dokázali vyřádit a vytvořit neuvěřitelná díla. Super Mario Maker vychází 28. června na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama