PS4 verze Feudal Alloy se špatnou cenovkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 verze Feudal Alloy se špatnou cenovkou

PS4 verze Feudal Alloy se špatnou cenovkou

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 5. 2019 16:27 2
Reklama

Tento týden vychází po tříměsíčním čekání PS4 a Xbox One verze české metroidvánie Feudal Alloy od znojemského dvojčlenného týmu Attu Games. V případě prvně jmenované platformy se to však neobešlo bez problémů.

Jak totiž upozornili sami autoři, na evropském PlayStation Storu je Feudal Alloy dostupné se špatnou cenou. Místo sympatických 399 Kč/15 euro byste aktuálně našli titul v obchodě za 689 Kč/25 euro, což jak sami uznáte, je značný nárůst. Některým hráčům sice koupě za vyšší cenu nevadila a učinili i tak, nicméně Attu Games slíbili, že na nápravě se již pracuje. Doporučují tedy vyčkat několik dní a hru si pořídit, až bude za tu cenu, za kterou ji vývojáři chtějí prodávat.

Nás oněch 689 Kč zmátlo již během dnešního dopoledne, krátce poté přišlo vyjádření na sociálních sítích osvětlující celou situaci. Respektujeme, že chyby se mohou vloudit a znojemské vývojáře rádi podpoříme i přes tuto nemilou příhodu. Recenzi Switch verze si můžete přečíst zde, Pavel udělil Feudal Alloy hodnocení 4/5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama