Vývojář představuje kampaň remasteru CTR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář představuje kampaň remasteru CTR

Vývojář představuje kampaň remasteru CTR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2019 09:40 2
Reklama

Zatímco ježek Sonic už dávno odstartoval, bandikut Crash se na závodní dráhu chystá až za měsíc. Remaster Crash Team Racing s podtitulem Nitro-Fueled nabídne mimo jiné také kampaň. A právě tu si vzal na paškál oficiální PlayStation Blog.

Dvacetiminutové video je nabité informacemi. K redaktorům se připojil Thomas Wilson ze studia Beenox, aby výše zmíněný režim blíže představil. Před závoděním si ukázali také intro, v němž se dozvíme, proč vlastně Crash a jeho kamarádi závodí.

Jezdci si mohou před spuštěním kampaně zvolit Nitro-Fueled verzi, tedy tu vylepšenou, v níž bude k dispozici výměna vozidel, jejich tuning a volba různých outfitů pro jednotlivé postavičky. Tyto vychytávky získájí hráči jako odměnu za výkon na trati. Síly s nimi změří bosové, jejichž porážkou se zpřístupní možnost zajezdit si i s nimi. Krom toho je také možnost zvolit si konkrétní obtížnost.

Staromilci však mohou sáhnout po klasické verzi, v níž by se oproti původní hře nemělo nic změnit. Tedy žádné úpravy postav ani vozidel, vše zůstane tak, jak si to pamatují z původní hry. Crash Team Racing: Nitro-Fueled vychází 21. června na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama