Beyond Good and Evil 2 se na E3 neukáže
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Beyond Good and Evil 2 se na E3 neukáže

Beyond Good and Evil 2 se na E3 neukáže

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2019 06:53 2
Reklama

Ubisoft se pochlubil seznamem titulů, kolem nichž se bude točit tisková konference na E3. Řeč přijde na nedávno oznámený Ghost Recon Breakpoint, prostor dostanou také již vydané hry, jmenovitě For Honor, Rainbow Six Siege, The Division 2 nebo Trials Rising. To však rozhodně není všechno, Ubisoft schovává v rukávu ještě pár karet.

Výkonný ředitel Yves Guillemot se totiž nechal slyšet, že se vedle výše zmíněných titulů objeví ještě jedna nebo dvě další věci. Krom Watch Dogs 3 se nabízí Beyond Good and Evil 2. Podle posledních informací je však jasné, že Ubisoft s akční adventurou na E3 nepočítá.

Vývojáři totiž kráčejí vlastní cestou. V příspěvku na oficiálních stránkách uvedli, že se na E3 nechystají. Místo toho si naplánovali takzvaný Space Monkey Report, tedy stream, v němž se hodlají podělit o nové detaily ke hře. Jde již o pátý report. Poslední trval hodinu a krom jiného přinesl také záběry přímo ze hry. V tom následujícím budou vývojáři vyprávět o budování rozlehlého světa. Twitch, YouTube a Facebook – na těchto kanálech lze stream naladit. Vysílání začíná 5. června v 18:00.

Beyond Good and Evil 2 se na E3 neukáže
i Zdroj: Hrej.cz

Otázkou tedy zůstává, co nakonec Ubisoft na E3 vytáhne z rukávu. Dojde skutečně k oznámení Watch Dogs 3? Objeví se další díl Assassin’s Creed? Nebo se ukáže nový Splinter Cell? Co byste si přáli vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama