Cadence of Hyrule je rytmickou Zeldou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cadence of Hyrule je rytmickou Zeldou

Cadence of Hyrule je rytmickou Zeldou

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 6. 2019 10:51
Reklama

Je to už skoro pět let, co se na Steamu objevil early access Crypt of the NecroDancer. Rytmická hra se od té doby rozšířila na mnoho dalších platforem a hlavně – posbírala spoustu ocenění a skvělých recenzí. Popularita, a především originalita hry neunikly ani pozornosti Nintenda, což vyústilo ve spolupráci s jejími autory.

Výsledkem je, že vývojáři z Brace Yourself Games připravují crossover Crypt of the NecroDancer a série The Legend of Zelda. Hra se celým názvem jmenuje Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Featuring the Legend of Zelda a měla by na Switchi vyjít už během června. Odhalení konkrétního data vydání se očekává během veletrhu E3.

Cílem hry bude bojovat a pohybovat se v rytmu jednotlivých úrovní ze světa Zeldy. Prostředí bude náhodně generované a o hudební doprovod se postará 25 známých skladeb. V akci budete používat zbraně a kouzla z celé série, bonusem bude i několik předmětů z Crypt of the NecroDancer. Součástí bude stejně jako v případě předlohy i možnost kooperace dvou hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama