Další NES tituly pro službu NSO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další NES tituly pro službu NSO

Další NES tituly pro službu NSO

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 6. 2019 13:16 3
Reklama

Pro všechny uživatele služby Nintendo Switch Online je tu další dobrá zpráva, neboť do ní zavítají hned tři hry, které by vás mohli zaujmout. Nejdříve tu máme Volleyball, přičemž v tomto případě samotný název mluví za vše. Volleyball se na NES dostal v roce 1987.

Druhou v pořadí je pak Double Dragon 2, akční řežba hrající na nostalgickou náladu, kterou jste si původně od roku 1988 zahráli v arcade hernách a posléze pak v roce 1990 vyšla i na NES. Poslední hrou je pak City Connection, v níž budete při jízdě barvit silnice, vyhýbat se překážkám a dotěrným policistům.  S ní jste se mohli poprvé setkat v roce 1985, přičemž v té době byla také nejdříve dostupná v hernách, následně se ve stejný rok v Japonsku dočkala portu na NES a do Ameriky se pak na stejnou platformu dostala až v roce 1988.

Abyste o tuto nabídku nepřišli, musíte si do kalendáře vyznačit datum 12. června, kdy se tituly v nabídce Nintendo Switch Online objeví. Přidají se tak k hrám, jako je Donkey Kong Jr., Clu Clu Land a Excitebike.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama