Nintendo nevylučuje Zelda Maker
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo nevylučuje Zelda Maker

Nintendo nevylučuje Zelda Maker

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 6. 2019 10:50 4
Reklama

Chystaný remake The Legend of Zelda: Link's Awakening by jistě uspěl i v případě, kdyby šlo o čistou kopii, která by jedna ku jedné odpovídala původní hře. Moderní přístup ze strany restaurátorů však většinou obohacuje původní tituly o nové zajímavé prvky. Link’s Awakening nebude výjimkou.

Hra totiž nabídne takzvaný Chamber Dungeon, novou lokaci v Tal Tal Heights, jež nahrazuje Camera Shop z DX verze hry. Čištěním jednotlivých lokací získají hráči možnost vytvořit si vlastní dungeon. Fanoušky samozřejmě hned napadlo, zda Chamber Dungeon náhodou není pouze malou ochutnávkou před hlavním chodem. Chystá se snad Zelda Maker?

Super Mario Maker je ostatně velmi úspěšný počin, 28. června navíc vychází druhý díl. Jason Schreier z Kotaku neváhal a na případný Zelda Maker se zeptal hezky napřímo. Zvážilo by tedy Nintendo Zelda Maker, pokud by se Chamber Dungeon ukázal být úspěšným prvkem? Producent Ejdži Aonuma tuto možnost nevyloučil. „Neumím předvídat budoucnost, ale pokud se lidem bude líbit nápad s tvorbou vlastních dungeonů, budu si to v budoucnu pamatovat,” odpověděl.

Nezbývá tedy než doufat, že se Chamber Dungeon hráčům skutečně zalíbí. Možnost vytvořit si vlastní úrovně ve světě Zeldy s pomocí komplexních nástrojů ze Super Mario Maker, to je skutečně zajímavá představa. The Legend of Zelda: Link’s Awakening vychází 20. září exkluzivně na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama