Stranger Things pronikly do Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stranger Things pronikly do Fortnite

Stranger Things pronikly do Fortnite

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 7. 2019 13:00 1
Reklama

Jakkoli neuvěřitelný se neutuchající zájem o Fortnite může zdát, nic nenaznačuje tomu, že by se na celé situaci mělo v nejbližší době cokoli změnit. V nejnovějším updatu, který si pro nás vývojáři z Epic Games připravili, přichází prvky pocházející z populárního sci-fi seriálu Stranger Things.

Po nedávné možnosti chopit se Thanose z posledních Avengers nebo šance skoncovat se svými protivníky v podobě Johna Wicka, se nyní budeme muset vypořádat s tajemnými portály z univerza Stranger Things. Portály budou plnit roli klasických teleportů, jak je známe z ostatních her. Po průchodu se tedy objevíte u jiného náhodného portálu. Přesněji se bude jednat o lokalitu nákupního střediska. Nemusíte tedy mít obavy, že by vás potkal stejný osud jako postavy daného seriálu, kdy byste se ocitli ve zcela odlišné dimenzi.

Zda však zůstane pouze u prapodivných portálů, či se dočkáme i dalších odkazů na Stranger Things, jehož třetí série právě zaznamenala premiéru, zatím nevíme. Ale jak jsme již zažili v minulosti, vývojáři se např. ke zmíněným Avengers vraceli opakovaně a vždy s novou dávkou obsahu. Pokud se tedy řadíte mezi fanoušky tohoto seriálového fenoménu a zároveň vás láká žánr battle royal, představuje nynější chvíle ideální možnost naskočit na zdánlivě nezastavitelný vlak zvaný Fortnite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama