Shovel Knight se prodává dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shovel Knight se prodává dobře

Shovel Knight se prodává dobře

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 7. 2019 12:25
Reklama

Populární retro plošinovka Shovel Knight z roku 2014 se postupem času objevila na všech platformách a hlavní postava také hostovala hned v několika dalších hrách, takže jste ji mohli potkat třeba v Super Smash Bros. Ultimate, nebo v Yooka-Laylee. Minulý týden titul oslavil své páté narozeniny, a tak se při té příležitosti od studia, které za projektem stojí, dozvídáme prodejní čísla.

Od vydání si tak Shovel Knighta zakoupilo dva a půl milionů hráčů a také se za tu dobu objevil jako host v dvaceti pěti dalších hrách. Od dubna minulého roku se tedy podařilo prodat půl milionu kusů a Shovel Knighta si nejvíce užívali hráči na PC, ale také na Nintendu Switch a 3DS. Pokud jste se hrou ještě nesetkali, doporučujeme si sehnat kompletní edici Shovel Knight: Treasure Trove, která obsahuje všechny dostupné kampaně.

Vývojáři ze studia Yacht Club Games ale pro nás ještě mají připravené další DLC King of Cards, jehož bychom se měli dočkat někdy ke konci letošního roku. Zde je ještě důležité poznamenat, že se vyplatí si Treasure Trove sehnat co nejdříve, neboť s vydáním nové expanze půjde cena rapidně nahoru.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama