Nový Fire Emblem je možná nejdelším v sérii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Fire Emblem je možná nejdelším v sérii

Nový Fire Emblem je možná nejdelším v sérii

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 7. 2019 09:45 2
Reklama

Vlastníci Switche se zálibou ve východních JRPG si jsou pravděpodobně dobře vědomi, že již tento měsíc se dočkáme dalšího pokračování známé série Fire Emblem. Tento nejčerstvější přírůstek s poddtitulem Three Houses má být vůbec tím nejrozsáhlejším dílem, který série Fire Emblem dosud zaznamenala.

Již z informací, o které se autoři v únorovém Directu podělili, vyplývalo, že bude čistě na hráčově volbě, kterého zástupce z přítomných tří studijních kolejí se chopí. Každá ze tří kolejí má podle posledních zpráv nabízet více jak 80 hodin hratelnosti. Sečteno a podtrženo, díváme se na více jak 200 hodin potenciální zábavy pro všechny milovníky žánru JRPG. A jestliže si říkáte, že jednotlivé průchody se od sebe pravděpodobně nebudou příliš lišit, tak jste na omylu.

Příběh má obsahovat množství kritických rozhodnutí, která spolu se zmíněnou volbou koleje vyústí v odlišné konce. I samotná hratelnost se bude proměňovat v závislosti na vaší počáteční volbě. V rámci tahových soubojů se tak chopíte diametrálně odlišného arsenálu zbraní. Preferujete luky pro kolej Golden Deer,magii a sekyry pro Black Eagle, či snad bojové styly soustředěné na využití kopí pro Blue Lions? Volba je čistě na vás a učinit ji, v případě že se počítáte mezi vlastníky konzole Nintendo Switch, budete moci již 26. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama