Vychází bezplatné DLC pro The Messenger
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází bezplatné DLC pro The Messenger

Vychází bezplatné DLC pro The Messenger

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 7. 2019 14:07
Reklama

Akční retro plošinovka The Messenger, inspirovaná především hrami série Ninja Gaiden z éry NES, se objevila na PC a Switchi už minulý rok. Úspěch hry motivoval studio Sabotage k portu pro PlayStation 4, který vyšel letos v březnu, ale ani potom vývojáři nezaháleli. A výsledek jejich práce můžeme zdarma vyzkoušet už nyní.

The Messenger totiž dostává bezplatné DLC s názvem Picnic Panic. Rozšíření je dostupné na všech třech platformách a je přístupné po dokončení hry, případně z rozehraného režimu New Game +. Veškerý nový obsah se odehrává v alternativní časové linii a zavede hráče na tropický ostrov za účelem záchrany roztomilých příšerek Phobekins, kteří mu pomohou v boji proti démonu jménem Barma’thazël. 

Obsahem Picnic Panic jsou tři úrovně, ve kterých narazíme na staré známé, ale i zcela nové nepřátele. Samozřejmostí jsou nápadité souboje s bossy, o nové skladby obohacený energický hudební doprovod i přechod mezi osmibitovým a šestnáctibitovým grafickým kabátkem, jako tomu bylo v původní hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama