Luigi's Mansion 3 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Luigi's Mansion 3 má datum vydání

Luigi's Mansion 3 má datum vydání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 7. 2019 15:45 2
Reklama

I velké společnosti si dokážou vyhrát v maličkostech. Nintendo totiž oznámilo datum vydání Luigi’s Mansion 3, které je stanoveno na 31. října, neboli Halloween. Právě v této atmosféře se vine i celé dobrodružství Luigiho.

V třetím díle Luigi’s Mansion se podíváme to Last Resort Hotelu, kam se Mario a jeho kamarádi vydali. Zde skoro všichni Luigiho kamarádi ztratí a on je tak nucen tento strašidelný hotel prozkoumat a své kamarády zachránit. V cestě mu sice budou stát různí duchové, Luigi je ale vybaven vylepšeným Poltergustem G-00.

„Společně s rozdílnou strukturou hotelu a různými podlažími chceme, aby si hráči dokázali představit, jak tento hotel vzniknul. Takže například, když hráč vidí, že ze stropu kape voda, možná je nahoře koupelna a hráč by se tam měl jít podívat. Na toto tří-dimenzové prozkoumávání jsme se hodně soustředili“ tvrdí Kensuke Tanabe, jeden z vývojářů. Nintendo se v posledních dnech utrhlo ze řetězu. Nejdříve oznámilo Nintendo Switch Lite, načež dnes jsme se dočkali taktéž oznámení vylepšeného modelu základního Switche a nyní i datum vydání Luigi’s Mansion 3. Plánujete se ponořit do strašidelného hotelu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama