Oznámeno DLC pro This War of Mine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno DLC pro This War of Mine

Oznámeno DLC pro This War of Mine

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 7. 2019 09:33
Reklama

Survival This War of Mine si svou premiéru odbyl již v roce 2014. Autoři z 11 Bit Studios nicméně stále neřekli poslední slovo a oceňovaný titul stále živí dalším obsahem. Na příští měsíc si přichystali třetí DLC v rámci příběhových rozšíření s podtitulem Stories. Fading Embers jsou zároveň posledním příspěvkem této série.

DLC sice vychází z původní hry a jejích mechanismů, mnohem více však akcentují příběh konkrétního člověka. Rozšíření Father's Promise vyprávělo příběh Adama, který se snažil zachránit dceru, The Last Broadcast zase sledovalo Malika a Esmu a jejich trable s rozhlasovým vysíláním.

Také Fading Embers vypráví příběh o člověku uprostřed válečné zóny. Tentokrát je to Anja. Časem si bude muset zvolit, zda je důležitější přežití lidského odkazu, nebo přežití jednotlivce. Téma tedy připomíná, že válka neničí pouze lidské životy, ale také vše, co lidé vytvořili. Poslední DLC slibuje nelineární příběh, který může vyústit v několik konců.

DLC bude možné pořídit za necelé čtyři dolary. Vychází již 6. srpna na PC a Mac. Kdy bude k dispozici na dalších platformách, zatím není známo. Máte zkušenosti s DLC v sérii Stories? Podělte se v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama