Detaily o Battlemode v DOOM Eternal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o Battlemode v DOOM Eternal

Detaily o Battlemode v DOOM Eternal

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 7. 2019 11:45
Reklama

Autoři pokračování rebootu legendární FPS s názvem DOOM Eternal se na letošním QuakeConu podělili o další detaily o nově chystaném multiplayerovém herním režimu s názvem Battlemode. Jak už bylo dříve odhaleno, bude se jednat o souboje dva proti jednomu, kde se Slayer vždy utká se dvěma spolupracujícími démony. I přes početní převahu to ale nebudou mít jednoduché.

Slayer totiž do boje nastoupí rovnou s plnou výbavou všech zbraní. To ovšem neznamená, že si nebude muset doplňovat životy či náboje. Z tohoto důvodu bude po mapě rozmístěno několik slabších nepřátel a další budou démoni vyvolávat. Z nich Slayer snadno získá léčivo i munici, stejně jako jsme zvyklí z kampaně pro jednoho hráče minulého dílu.

V den vydání, tedy 22. listopadu, bude v DOOM Eternal na výběr z pěti démonů, přičemž tři z nich byli podrobněji představeni v přiloženém traileru. Hbitý Revenant je vybavený jetpackem a střílí rakety. Pain Elemental se také pohybuje ve vzduchu, ovšem značně pomaleji. V případě ohrožení ale může použít účinný štít. Mancubus se drží při zemi a rychlostí pohybu se rozhodně chlubit nemůže. Jeho smrtící kanóny a plamenomety z něj v kombinaci se spoustou životů přesto dělají náročného soupeře.

Souboje budou probíhat na pěti mapách a budou rozděleny do pěti kol, mezi kterými si budou hráči vybírat vylepšení pro své postavy. V každém prostředí bude mít Slayer k dispozici dva portály, kterými se bude moci rychle přemisťovat. Po zabití prvního démona bude mít 20 vteřin na zabití druhého, v opačném případě se dotyčný oživí s polovinou zdraví. Battlemode bude po vydání zdarma rozšiřován dalšími mapami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama