Lego Jurassic World zamíří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego Jurassic World zamíří na Switch

Lego Jurassic World zamíří na Switch

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 8. 2019 06:25 1
Reklama

Každý si rád hraje a na cestách tomu není jinak. A poněvadž Lego je pro takové situace jako stvořené, proč se nevrátit k jednomu ze starších představitelů této oblíbené značky. Na Switch totiž míří Lego Jurassic World a to spolu se třemi vydanými DLC.

Tato videoherní adaptace Jurského parku/světa z roku 2015 se sice přílišné chvály v naší recenzi nedočkala, své příznivce se ale i tak jistě najde. Zejména tedy, řadíte-li se mezi horlivé fanoušky filmového univerza. Z něho si totiž vývojáři z TT Games vypůjčili ty vůbec nejikoničtější scény, a vy se tak můžete přenést do role svých oblíbených postav. Nemusíte se však bát, že by místy hororový námět způsobil, že by hra ztratila cokoliv ze své hravosti a všudypřítomné snahy vás pobavit. V tomto ohledu je vše tak, jak má být.

Pokud tedy plánujete Lego Jurassic World pořídit, ať už jako dárek svým dětem nebo sami pro sebe, nebudete muset dlouho otálet. Hra totiž u nás v Evropě vychází fyzicky i digitálně již 20. září, a dočkáme se jí tak s třídenním zpožděním oproti obyvatelům Severní Ameriky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama