Autoři Rock of Ages oznámili další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Rock of Ages oznámili další hru

Autoři Rock of Ages oznámili další hru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2019 09:37
Reklama

Od studia ACE Team se včera přivalilo oznámení dalšího dílu originální série Rock of Ages. Hru se chystají vydat již zkraje příštího roku. To jim však evidentně nebrání v práci na dalším projektu. Z čista jasna totiž došlo k oznámení dalšího titulu, jehož námět a vizuální zpracování je opět velmi originální.

Novinka se jmenuje The Eternal Cylinder a vyjde na základě spolupráce s vydavatelem Good Shepherd Entertainment. A také už v příštím roce. Hráči budou mít na starost malou skupinu zvířátek. Takzvaní Trebhums obývají jakousi mimozemskou planetu, na níž se poflakují i další podivní tvorové. Všichni se neustále bojí o život. Planetu totiž čas od času zválcuje mimozemská entita zvaná Cylinder. Její řádění je vidět v traileru.

Trebhums začínají na konci potravního řetězce. Časem se ale mohou vyvinout v nebezpečné potvory. Zaleží na tom, co kde sežerou. V dalších evolučních fázích se přizpůsobují na prostředí, mohou se naučit plavat nebo létat. Hráči by se rozhodně neměli bát experimentovat. Ekosystém planety je navíc procedurálně generovaný, což je dle autorů záruka unikátního herního zážitku.

The Eternal Cylinder vyjde během příštího roku na konzolích, objeví se také na PC - exkluzivně na Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama