Nového Yooka-Laylee se dočkáme v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nového Yooka-Laylee se dočkáme v říjnu

Nového Yooka-Laylee se dočkáme v říjnu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 8. 2019 12:25
Reklama

To, že pestrobarevná 3D hopsačka Yooka-Laylee dostane 2.5D pokračování, víme již nějakou dobu. Stále nám však unikalo, kdy přesně se ho dočkáme. Autoři totiž nebyli příliš specifičtí a pouze sdělili, že se tak stane ještě letos. A jak bylo řečeno, tak se i stane, poněvadž bylo oznámeno, že hra by k nám měla zavítat již v průběhu října.

Jak to u podobných oznámení v dnešní době bývá, nepřišlo odnikud jinud než ze sociální sítě Twitter. Zde se o něj podělili samotní zástupci studia Playtonic, kteří jsou za pokračování i původní díl Yooka-Laylee zodpovědní.Ti byli ve svém prohlášení opravdu struční a jediné, co jsme se tak dozvěděli, byl samotný měsíc, kdy hru lze očekávat. Další detaily si tak nechali pro sebe.

Co však s jistotou víme, je to, že se hra bude více než její předchůdce snažit přiblížit klasikám žánru. Autoři se tak nechali inspirovat slavným jménem, jako je Donkey Kong nebo i dalšími velikány, jež se nenávratně zapsali do herní historie coby legendární plošinovky. Zda se tato sázka na jistotu nakonec vyplatí, uvidíme až s časem.

Oznámené platformy jsou stále stejné, a hra by tak měla dorazit jak na PC, XO, PS4, tak i Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama