Detaily o soubojích v letošních Pokémonech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o soubojích v letošních Pokémonech

Detaily o soubojích v letošních Pokémonech

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 8. 2019 10:31 3
Reklama

Soubojový systém chystaných Pokémon Sword and Shield možná dlouholeté fanoušky série příliš nepřekvapí, přesto, jak už je u každých nových Pokémonů zvykem, přinese oproti předchozí generaci drobná vylepšení. Na ty nejzásadnější se zaměřuje nově vydaný trailer, který přibližuje detaily o obřích verzích Pokémonů, jejich speciálních schopnostech a používání předmětů.

Zvětšené Dynamax verze Pokémonů budou pochopitelně silnější než jejich standartní varianty a budou moci zásadně ovlivnit směřování bitvy. S tím souvisí i speciální schopnosti použitelné pouze v silnější formě, které kromě většího poškození způsobí i další speciální efekty. Jeden z vodních útoků tak například přivolá déšť na celý zbytek zápasu, jiný třeba po použití zvýší útočnou sílu všech Pokémonů ve svém týmu.

Myslelo se samozřejmě i na inovace pro standartní Pokémony, a právě ti dostanou ve Sword and Shield také spoustu nových schopností. Některé budou podstatně vzácnější než jiné a šance na setkání s takto vybaveným Pokémonem bude velice malá. Velkou vzácností budou Pokémoni se schopností přeměnit se do fáze Gigantamax, která nabídne ještě větší výhody než standartní Dynamax verze a bude od ní i výrazně vzhledově odlišena.

Stejně jako v minulých dílech budou Pokémoni schopni držet určité předměty. Novinkou však bude jejich kombinace se specifickými útoky, které vyvolají dodatečné efekty. Fanoušci tak budou mít spoustu možností jak svou hru vylepšit a lépe se uplatnit především v online zápasech. Hra nabídne v online bitvách systém hodnocení a bude v soubojích párovat hráče s podobnými zkušenostmi. Pro účely tréninku posouží nehodnocené zápasy, kde si hráči snadno vypilují svůj styl boje.

Pokémon Sword and Shield dorazí na Switch 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama