Travis Strikes Again v říjnu na PC a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Travis Strikes Again v říjnu na PC a PS4

Travis Strikes Again v říjnu na PC a PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 8. 2019 08:06
Reklama

Spin-off série No More Heroes se začátkem letošního roku na Switchi možná nezařadil mezi ty úplně nejpovedenější hry, přesto je dílo vývojáře vystupujícího pod přezdívkou Suda51 nepochybně zajímavým zpestřením pro nemalou řadu hráčů. O tom, že se publikum Travis Strikes Again: No More Heroes bude ještě rozšiřovat o hráče na PC a PlayStationu 4 víme už zhruba tři měsíce, konkrétní datum vydání se ale dozvídáme až nyní. 

Fanoušci netradičních akčních adventur si mohou v kalendáři zakroužkovat datum 18. října, v tento den se totiž hra na zmíněných platformách objeví. Exkluzivita pro Nintendo Switch tedy skončí přesně po devíti měsících od původního vydání. Pokud si chcete na Travis Strikes Again: No More Heroes zavzpomínat, můžete tak učinit například prostřednictvím naší recenze, případně přiloženým let's playem.

Série No More Heroes začala už v roce 2007 a o tři roky později se dočkala pokračování s podtitulem Desperate Struggle. Kromě aktuálního spin-offu je však ve vývoji ještě třetí číslovaný díl, kterého bychom se měli dočkat dokonce už v průběhu příštího roku. Jako startovní platforma byl opět vybrán Switch, rozšíření na další systémy je ale vzhledem k předchozím zkušenostem téměř jisté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama