Režim Volta pro FIFA 20 v dalších záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režim Volta pro FIFA 20 v dalších záběrech

Režim Volta pro FIFA 20 v dalších záběrech

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 8. 2019 17:24
Reklama

Pro letošní ročník série FIFA se musíme rozloučit s příběhovým režimem Cesta, kde hlavní roli sehrál nadějný anglický mladík Alex Hunter. Jeho pozoruhodného dobrodružství trvalo tři sezóny, avšak pro letošek si EA řeklo, že je potřeba přijít s něčím novým, neokoukaným. Tak došlo na režim Volta.

Ten volně navazuje na FIFA Street, menší odbočky, které se věnovaly pouličnímu fotbálku. Posledního titulu z tohoto ranku jsme se však dočkali v roce 2012, tudíž už bylo na čase, aby se americký vydavatel vrátil i k tomuto stylu kopané. Také kdo z nás v mládí nepobíhal po škvárových či betonových plátcích na sídlištích a nehonil se za balónem, že ano.

Právě Volta se bude snažit tento typ kopané napodobit včetně přidání jakési příběhové omáčky, jak můžeme vidět v nových záběrech přímo z hraní. Ty přinesl server IGN a v délce deseti minut vidíme úvodní sekvenci včetně zápasu samotného. Sami jsme zvědaví, jak se Volta bude ve výsledku hrát, hratelnost sama o sobě není na nejrůznější klíčky a parádičky stavěná tak, jak tomu bylo v případě FIFA Street. Na výsledek budeme muset čekat jen již něco málo přes měsíc, díl s číslovkou 20 vychází 27. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama