Nové příslušenství ke Switchi vás naučí jógu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové příslušenství ke Switchi vás naučí jógu

Nové příslušenství ke Switchi vás naučí jógu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 9. 2019 11:00
Reklama

Nintendo se zničehonic pochlubilo trailerem, v němž představuje nové příslušenství ke své hybridní konzoli. Jeho prostřednictvím se zřejmě bude snažit zvednout všechny lenochy z gauče a po dlouhém sezení/ležení se je pokusí trochu rozhýbat.

Zatím není známo, jak se nové příslušenství nazývá. Z krátké ukázky je nicméně naprosto jasné, k čemu se bude používat. Jde patrně o duchovního nástupce Wii Fit. Znamená to tedy, že se před televizí bude pořádně cvičit.

Nové příslušenství využívá obou Joy-Conů konzole Nintendo Switch. Jeden se pomocí krátkého opasku připevní na stehno, druhý se vloží do gumové obruče. Joy-Cony v tomto rozpoložení mohou detekovat velké množství rozličných pohybů.

Dobrovolníci se v záběrech věnují klasickému cvičení, někteří s novou hračkou především tropí šaškárny. Příslušenství však zřejmě bude schopné hráče také něco nového naučit, například základy jógy. Dá se předpokládat, že možností bude v tomto ohledu víc než dost. Video bohužel nedisponuje záběry na televizní obrazovku, zatím si tedy můžeme pouze domýšlet, jak bude vypadat doprovodný program. Plnohodnotné představení by ze strany Nintenda mělo přijít 12. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama