Gotham City míří do Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gotham City míří do Fortnite

Gotham City míří do Fortnite

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

22. 9. 2019 12:16 1
Reklama

Předem vyzrazený příchod Batmana do Fortnite je nyní oficiální. Patch 10.31 přináší do hry kromě minoritních oprav nový obsah v podobě Gotham City, které nahradí Tilted Town, a samozřejmě i nové zbraně a předměty. Veškeré novinky jsou už v tuto chvíli přístupné, takže se můžete pustit do hraní.

Kromě zmíněného města se můžete těšit na placený balíček s názvem Caped Crusader Pack, který bude stejně jako Gotham City dostupný až do 6. října. Dalším obohacením hry jsou pochopitelně oblečky. Dva z nich vás dostanou do kůže Batmana a jsou součástí Caped Crusader Packu, jeden bude patřit Catwoman a zakoupíte ho v herním obchodě. Bezplatné odměny dostanete za splnění speciálních úkolů, které budou dostupné do 1. října.

Důležitým rozšířením jsou dvě zbraně. První z nich je Batman Grapnel Gun, tedy zbraň vystřelující hák, který vám pomůže se rychleji přemisťovat. Jeho použití je omezeno na deset výstřelů. Vybuchující Batarang se vyskytuje v balíčcích po pěti a bude se automaticky směřovat směrem k nepříteli. Pokud přesto žádného nenajde, poslouží jako mina, která vybuchne v případě, že se k ní někdo z vašich protivníků dostatečně přiblíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama