Doom Eternal nenabídne Deathmatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Eternal nenabídne Deathmatch

Doom Eternal nenabídne Deathmatch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 9. 2019 13:01 12
Reklama

Podle nových informací od studia id Software nebude nový Doom Eternal obsahovat klasický Deathmatch který známe snad ze všech FPS stříleček. Důvodem je to, že by tento mód mohl hráče frustrovat či naštvat, přičemž by pak hráči na multiplayer zanevřeli, což vývojáři prý nechtějí.

„Když se podíváme na zápas v Doomu z roku 2016, vše, na čem tento zápas závisel, bylo míření a střílení. No a jsou zde lidi, kteří zkrátka umí mířit a střílet lépe než vy, a s tím ve výsledku nemůžete nic dělat. To dělalo ze smrtí frustrující zážitek, protože jste zkrátka vy byli lepší než já. V této hře (Doom Eternal), vaše schopnosti v míření mohu obejít díky spolupráci a strategii. Díky tomu se vytvoří něco, co 2016 neměla- mety.“

„Chtěli jsme, aby level design a combat vám nabídl něco, co se můžete naučit. Naučíte a získáte vědomost o levelech stejně, jako se naučíte soubojový systém.“ Doom Eternal tak prý hráčům nabídne něco, co zkrátka starý díl nedokázal. Možná se tak dočkáme něčeho podobné klasickému Deathmatchi, zatím ale nevíme, co to bude. Jsme zvědaví, co si pro nás vývojáři připraví. Doom Eternal vychází 22. listopadu na PC, PS4, XONE a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama