V únoru vyjde Monster Energy Supercross 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru vyjde Monster Energy Supercross 3

V únoru vyjde Monster Energy Supercross 3

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 10. 2019 13:06 1
Reklama

Italská továrna na závodní hry s názvem Milestone nepolevuje, a tak asi nikoho nepřekvapí, že se hned začátkem příštího roku dočkáme jejich další hry. Celým názvem Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 vyjde už 4. února, vlastně téměř na den po roce od vydání předchozího dílu. Mezi platformami kromě PC, Xboxu a PlayStationu opět nechybí ani Switch.

Zanedlouho se tedy dozvíme, jestli se Milestone podařilo udržet vzrůstající kvalitu motokrosové série. Mezi novinky třetího dílu se řadí možnost hrát za ženskou postavu, se kterou se postupně dostaneme do některého z oficiálních týmů. Hra nabídne 15 licencovaných stadionů, editor tratí, kooperaci až čtyř hráčů a multiplayer s dedikovanými servery.

Nová hra prošla výraznými technickými vylepšeními, které by se kromě hezčí grafiky měly projevit i v hratelnosti. Hlavní změny se udály ve fyzice a ovládání motorky ve vzduchu. Modely postav byly od základu přepracovány a dostaly nové animace. Oživení se dočkaly také tratě – kromě vylepšeného povrchu budou hezčí i efekty ohňostrojů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama