Sledujte půlhodinu z Vampyra na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte půlhodinu z Vampyra na Switchi

Sledujte půlhodinu z Vampyra na Switchi

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 10. 2019 10:46
Reklama

Upíří akce Vampyr se stala z jedním milých překvapení loňského roku, dílo tvůrců z francouzského studia Dontnod Entertainment si dokázalo získat značnou pozornost novinářů i hráčů. Původně titul vyšel na PC, PlayStation 4 a Xbox One, nicméně vývojáři postupem času začali pracovat i na předělávce na Nintendo Switch.

A ta vychází již brzy, majitelé přenosné konzole se ji dočkají v úterý 29. října. Abychom si mohli udělat lepší přehled, jak se port vlastně povedl, dnes tu máme půlhodinový záznam z hraní, který ukazuje novou verzi v pohybu. A jak vidno, switchová edice se má čile k světu. Nejenže nevypadá o tolik hůř jako ty původní, ale během sledování jsme nezaznamenali ani nějaké propady snímkování.

Záběry pochází z počátku hry, proto pokud se na příběh lékaře-upíra Jonathana Reida těšíte a nechcete si prozradit úvod, raději video vynechte. Jestliže se do něj však pustíte, krom již zmíněného uvidíte soubojový systém či vylepšování postavy, jež hraje v pozdějších částech výraznou roli v tom smyslu, že naše počínání v nakaženém Londýně přímo ovlivňuje obtížnost hry. Za nás můžeme Vampyr s klidným srdcem doporučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama