Doom a Doom 2 dostávají aktualizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom a Doom 2 dostávají aktualizaci

Doom a Doom 2 dostávají aktualizaci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 1. 2020 08:00 5
Reklama

Návrat kultovní ságy pekelných stříleček se během loňského července úplně nepovedl. Překvapivé vydání trilogie Doom zastínil špatný technický stav prvních dvou her a požadavek připojení k internetu. Problémů byla celá řada a část jich Bethesda vyřešila později, některé zase řeší nejnovější vydaná aktualizace.

Konkrétně mluvíme o pořádné dávce nového (fanouškovského) obsahu, funkci rychlých uložených her a zvýšené snímkové frekvence. Originálních 35 snímků za sekundu totiž nedělalo dobrotu na dnes běžných obrazovkách s obnovovací frekvencí 60 Hz. Nerovnoměrné rozložení snímků řeší upgrade na 60 fps, které plně dostačují moderním standardům.

Nově je k dispozici také knihovna komunitou vytvořených příběhových kapitol, včetně speciální výroční kapitoly vytvořené otcem Dooma Johnem Romerem. Všechny jsou dostupné přímo z hlavního menu her. 

Dále je k dispozici mechanismus rychlých uložených her, rychlého výběru zbraní a dalších úprav výběrů v menu nebo hlubších možností grafického nastavení, optimalizovaného pro moderní herní stroje. Aktualizace je pochopitelně zdarma dostupná všem majitelům her na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama