Animal Crossing opravily dva patche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Animal Crossing opravily dva patche

Animal Crossing opravily dva patche

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2020 10:51
Reklama

Ani jednomu z největších hitů posledních dnů se nevyhnuly technické problémy. Animal Crossing: New Horizons tak během dvou dnů dostal dva balíčky aktualizací, které opravily některé nejotravnější bugy. Většina problémů se týkala obydlí obyvatel ostrova a jejich přistěhování nebo naopak vystěhovávání.

Včerejší aktualizace tak vyřešila například bug, při kterém pozvané zvířátko z jiného ostrova nezabralo část vašeho území, to ale i přes to zůstalo zablokováno a nebylo s ním možno jakkoliv nakládat. To samé se navíc občas stalo v opačném případě, tedy když byl dosavadní obyvatel ostrova vystěhován. I to už by se ale stávat nemělo. Stejně jako ojedinělé zmizení požadavku od Toma Nooka, souvisejícího s hledáním místa pro nové obydlí

Dnešní aktualizace vyřešila možná ještě problematičtější nedostatek. V posledních dnech totiž začali hráči informovat o tom, že po sestřelení 300 balónků prolétajících nad ostrovem už žádný další nepřiletí. To by nebyl až takový problém, kdyby propichování balónků nebylo klíčovou součástí některých eventů.

Animal Crossing: New Horizons vyšel 20. března a v naší recenzi si odnesl pěknou čtyřku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama