AC: NH slaví Den Země, přidává vesničany
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC: NH slaví Den Země, přidává vesničany

AC: NH slaví Den Země, přidává vesničany

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 4. 2020 14:32
Reklama

Stále populárnější relaxační hit Animal Crossing: New Horizons přináší třetí sezónní událost spjatou se skutečným kalendářem. Po kvetoucích třešních a Velikonocích můžete se svými ostrovními sousedy oslavit i Den Země. Včerejší patch přidal do hry právě obsah spojený s touto oslavou přírody, mimo to se ale na hráčské ostrovy přistěhovali dva noví obyvatelé a změnily se bankovní podmínky.

Takzvaný Nature Day započal dnes a poběží až do 4. května. V rámci něj hra vyzve hráče k zapojení do aktivit spojených s ochranou přírody a pochopitelně nabídne tematické odměny.

Do zvířecího sousedství se také přistěhují dva (staro)noví obyvatelé. Lenochod Leif umožní nákup zahrádkářského vybavení, včetně sazenic keřů, které bude nově možné vypěstovat. Lišák Redd zase čas od času přiveze nabídku umění - obrazů, soch a podobně - s jedním háčkem. Některé kousky nemusí být pravé a je jen na hráčích, aby odhalili padělky. S tím souvisí i rozšíření muzea, sova Blathers zařídí nové patro dedikované právě sesbíranému umění.

Poslední aktualizace však přinesla i nemilé překvapení. Vydřiduch Tom Nook snížil měsíční úrok za finance uložené v bance. Důvod znám není, Nintendo tak ale zřejmě čelí podvodníkům, kteří manipulují s časem pomocí nastavení systému Switche. Jako cenu útěchy dostanou všichni hráči koberec.

Nedávné dataminy herních souborů naznačují, čeho bychom se mohli dočkat v budoucnu. Hovoří se například o nových muzejních budovách, možnosti pěstovat zeleninu nebo plavání a potápění. Jistě ale víme, že v průběhu května svět Animal Crossing zažije májové dny "May Day", dny muzejí a v červnu vypukne období svateb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama