Na Twitter unikly záběry z FIFA 21
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Twitter unikly záběry z FIFA 21

Na Twitter unikly záběry z FIFA 21

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 7. 2020 13:23
Reklama

Není úplně obvyklé, že by unikaly záběry z pokračování sportovních her, letos se ale došlo i na ně. Na twitterovém účtu FIFA21Betaa se objevilo hned několik krátkých záběrů ze hry, která je s nejvyšší pravděpodobností skutečně FIFA 21. Pravděpodobně pochází z eventu který doprovázel letošní EA Play.

Účet obsahuje několik velmi nekvalitních videí přímo ze hry, které ukazují útočné akce, nové oslavy, obličeje hráčů i nepříliš rozpoznatelné detaily okolí hřiště. Na obrázcích také ukazuje nové grafické rozhraní hry, sestavy nebo zatím největší novinku v podobě přepracované výhody při nedovolených zákrocích. 

Stisknutím zadních triggerů na ovladači bude zřejmě nově možné odvolat výhodu a vyžádat si rovnou přímý kop. 

Jinak vypadají záběry přímo z hraní velmi podobně předchozímu dílu. 

FIFA 21 vychází na PC, Xbox One, PS4 a Switchi v říjnu. O víkendu také vyšlo najevo, že EA Sports pracují na vylepšení dlouho přehlíženého kariérního režimu. Dočkáme se tak úplně nového systému simulace zápasů, do které bude nově možné kdykoliv zasáhnout a rozhodovat klíčové momenty. Změnami projde také růst hráčů a jejich trénink, nově bude možné "přeučit" hráče na jinou pozici, tvořit a spravovat skupinové tréninky a podobně. Také se rozšíří možnosti obchodování s hráči a přibyde nový atribut "Sharpness", který ovlivňuje, jak je hráč spolehlivý ve vypjatých, klíčových momentech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama