Stardew Valley obdrží split-screen co-op
i Zdroj: ConcernedApe
Novinka Stardew Valley obdrží split-screen co-op

Stardew Valley obdrží split-screen co-op

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 10. 2020 09:30 1
Reklama

Oblíbená forma multiplayerového hraní za pomoci rozdělení obrazovky brzy dorazí i do vesniček a zahrádek indie titulu Stardew Valley. Skrze Twitter o přidání nové funkcionality informoval hlavní tvůrce hry Eric Baron.

Příležitost podělit se o obrazovku s dalším hráčem či hráči, a sdílet zážitek tak ještě o kousek více do hry přibyde skrze oznámený update 1.5. Bylo potvrzeno, že možnost lokální kooperace bude podporována na konzolích i PC, přičemž rozdíl mezi platformami má činit pouze počet zapojených hráčů. Zatímco majitelé počítačových sestav se tedy budou moci radovat ze sdílení obrazu až ve 4 hráčích, na jiných platformách, mezi něž patří Xbox One, PlayStation 4 a Switch, může být tento počet omezen na 2 hráče.

Pevné datum aktualizace 1.5 prozatím nebylo stanoveno. V návaznosti na loňské listopadové vydání většího updatu 1.4 a narůstající počet oznámení je však věřeno, že se dočkáme do konce letošního roku. Společně se split-screen kooperací by pak měla hra dostat novou várku obsahu, čítající ozdobné předměty, nástroje, úpravu prostředí atd. Množství novinek ostatně podporuje i dvojice výše uvedených obrázků, jež mnohé z nich dávají na odiv.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama