Where Cards Fall miří i na PC a na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Where Cards Fall miří i na PC a na Switch

Where Cards Fall miří i na PC a na Switch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 10. 2020 12:45
Reklama

Služba Apple Arcade byla představena v březnu loňského roku, obsáhlá knihovna her se následně zpřístupnila v září. Některé tituly se však po čase začaly objevovat i na jiných platformách. Touto cestou jdou i vývojáři ze studia The Game Band, kteří připravují port jednohubky Where Cards Fall.

Titul vytvořili ve spolupráci se studiem Snowman. Mluví o něm jako o puzzle hře, v níž hráč staví (případně boří) domečky z karet. Díky nim se postavička dostane, kam potřebuje. A za odměnu prozradí nějakou zajímavost ze svého života. Stavby z karet totiž odhalují důležité vzpomínky.

Po tematické stránce zpracovávají autoři období střední školy, dospívání a s ním spojené trable. Postavené domečky lze následně dokonce navštívit a promluvit si s rezidenty. Hra nabídne padesát úrovní zabalených do krásně stylizované grafiky.

Jak už bylo řečeno, Where Cards Fall má za sebou premiéru na zařízeních se systémem iOS, je tedy čas vyrazit o dům dál. Během příštího roku hra zamíří na Steam a Epic Games Store, potěší ale i majitele konzole Nintendo Switch, kde jistě využije dotykové obrazovky. Konkrétní datum vydání zatím autoři neoznámili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama