Doom Eternal vyjde na Switch pouze digitálně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Eternal vyjde na Switch pouze digitálně

Doom Eternal vyjde na Switch pouze digitálně

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 11. 2020 10:45
Reklama

Doom Eternal vyšel na PS4, Xbox One a PC v březnu letošního roku s příslibem, že na Switch dorazí v blízké budoucnosti. Absence data vydání přitom stále trvá, načež Bethesda přidává i oznámení, že hra ve své finální podobě navštíví Switch nakonec pouze digitálně.

Zpráva o uvedení Doomu Eternal na Switch výhradně v digitálně podobě dorazila v reakci na zrušení učiněných předobjednávek verzí pro Nintendo Switch v obchodě GameStop. Bethesda skrze své oficiální vyjádření pro IGN doplnila, že zákazníci, kteří se cítí nastalou změnou poškozeni, mohou očekávat plné vrácení peněz. Ve svém vyjádření nikterak nekomentovala plánované datum vydání.

Skutečnost, že hru nebude možné zakoupit ve fyzické formě je zejména u Switche s jeho nepříliš rozsáhlým interním úložištěm poměrně nešťastná. Koneckonců i předchůdce řečeného titulu, Doom (2016), zabíral na konzoli od Nintenda bezmála 21 Gb, tedy přes polovinu 32 Gb, které zařízení v základu nabízí. Zde je ale pochopitelně potřeba dodat, že i Nintendo Switch, podobě jako další konzole, umožňuje rozšířit úložný prostor za pomoci přídatných karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama