Empire of Sin trpí na technické problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Empire of Sin trpí na technické problémy

Empire of Sin trpí na technické problémy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 12. 2020 12:15
Reklama

John Romero s manželkou Brendou si dobře uvědomují, že má jejich jméno v herním průmyslu velkou váhu, čehož skvěle využili při propagaci vlastní hry – strategie Empire of Sin. Těžko už jim ale pomůže s problémy, které se s novinkou pojí. Hra je totiž evidentně dost rozbitá.

Recenze sice přiznávají, že má strategie slušný potenciál, ten je ale zatím pohřbený pod nánosy chyb a nefungujících mechanismů. Brenda Romero tedy poskytla krátké vyjádření. „Jsme nadšeni, že vás konečně můžeme pustit do ulic Chicaga, těšíme se, až uslyšíme o vašich kriminálních impériích,“ stojí v úvodu příspěvku na Twitteru.

Hráči v nejbližší době mohou očekávat dvě věci. „V první řadě jsme připravili nějaké updaty. Jsme odhodláni udělat z této hry její nejlepší možnou verzi. Proto je pro nás vaše zpětná vazba tak důležitá. Během následujících týdnů a měsíců budeme pracovat na záplatách, které zlepší zážitek ze hry,“ slibuje Brenda v první části.

V té druhé potvrzuje, že se Empire of Sin dočká dodatečného obsahu. „Není tajemstvím, že se ve hře objeví DLC. Navštívíte nová místa a potkáte další lidi. Momentálně k tomu nemohu říct více, ale myslíme si, že si to užijete.“

Kdy konkrétně dojde na updaty řešící technický stav, to zatím není jasné. Chyby je možné hlásit přes vydavatele Paradox Interactive, který k této příležitosti vytvořil dedikované fórum. Mezi reportovanými problémy jsou například nefunkční příběhové mise, problémy s ukládáním hry, zamrzání nebo nereagující tlačítka na gamepadu pro Nintendo Switch. Zatím se zdá, že mají vývojáři plné ruce práce.

Empire of Sin je k dispozici na platformách PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama