Oznámena taktická akce Endless Dungeon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena taktická akce Endless Dungeon

Oznámena taktická akce Endless Dungeon

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2020 11:17 2
Reklama

Studio Amplitude s podporou Segy pracuje na 4X strategii Humankind, která měla vyjít už letos v červnu, nakonec však byla odložena až na duben příštího roku. To ale neznamená, že by autoři neměli čas na další projekt. Oznámili totiž taktickou akci Endless Dungeon.

Novinku popisují jako rogue-lite záležitost, což znamená, že si berou jisté prvky z rogue-like žánru, zároveň však půjde o příjemnou oddechovku. Stále je ale potřeba mít na paměti, že se odehrává v nebezpečném Endless univerzu. Pokud už máte zkušenosti s tituly, které z tohoto světa vychází, patrně máte slušnou představu o tom, co vás asi čeká.

Potvorami vývojáři rozhodně nešetří, jediné štěstí, že se do hry mohou zapojit až tři hráči. Krom klasické střelby je možné využít například turretů a dalších vychytávek, jež mohou rozhodnout, zda dobrodruzi vesmírný masakr přežijí.

Endless Dungeon je momentálně ve vývoji pro platformy Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a PC. Datum vydání nicméně autoři neprozradili, na novinku si pravděpodobně ještě nějaký čas počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama