Nintendo údajně připravuje pokračování 1-2-Switch, vyjít by mohlo ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
1-2 Switch Novinka Nintendo údajně připravuje pokračování 1-2-Switch, vyjít by mohlo ještě letos

Nintendo údajně připravuje pokračování 1-2-Switch, vyjít by mohlo ještě letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 2. 2022 08:00

Možná si ještě vzpomenete na 1-2-Switch, kolekci úsměvných miniher, které doprovodily Nintendo Switch na pulty obchodů. Asi nikdo nečekal, že by se jednoho dne mohlo objevit pokračování, na něj ale poukazují čerstvé spekulace.

Reklama

  • Insider tvrdí, že Nintendo připravuje další díl 1-2-Switch
  • Kolekce miniher by mohla vyjít letos
  • Zatím nejsou k dispozici žádné konkrétní detaily

Titul 1-2-Switch nabízel tradiční sportovní aktivity (například stolní tenis nebo baseball), méně běžné kratochvíle (třeba pistolnický duel), nechyběly ale ani lehce bizarní činnosti (dojení krav). Úkol miniher byl jasný - náležitě odprezentovat možnosti konzole, zejména pak Joy-Cony a jejich haptickou odezvu HD Rumble.

Nedá se úplně říct, že by se na hru s láskou vzpomínalo, v recenzích ostatně nedostala žádné výjimečné známky, spíše naopak. Insider Zippo, který se specializuje na Nintendo, ovšem tvrdí, že se momentálně připravuje pokračování. Už ale nenabídl informace o konkrétních minihrách, zatím není znám ani termín vydání. 

Magazín VGC v této souvislosti poukázal na slova Emily Rogers. Ta taktéž ráda informuje o neoznámených projektech Nintenda, v polovině ledna se zmínila o jistém pokračování, které si podle ní jen těžko získá nové fanoušky. Hra by se údajně měla objevit ještě během letošního roku. K oznámení by tak mohlo dojít už v rámci nadcházející prezentace Nintendo Direct, podle všeho by se mohla uskutečnit během února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama