Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 10. 2021 07:45 1

Cesta Eivora po pevnostech a skaliscích Britských ostrovů neustane zásluhou podpory vývojářů ani v následujících měsících. Pravidelná dávka bezplatného obsahu dorazí od počátku října ve čtyřech etapách a bude plynule pokračovat ve zbytku celého podzimu.

Reklama

  • Ubisoft představil roadmapu Assassin’s Creed Valhalla pro podzimní měsíce
  • Představuje opravné updaty, festival i průzkumný režim Discovery Tour

Jako první ze dvou aktualizací dorazí 5. října update s číslovkou 1.3.2. Tato dílčí úprava nicméně na rozdíl od posledního updatu přinášející novou obtížnost výhradně opravného charakteru. Zaměří se na adresovaní bugů hlášených komunitou a současně i chyb, kterých jsou si vývojáři po delší dobu vědomi.

Druhá porce obsahu bude na druhou stranu o poznání zajímavější a dalo by se říct, že pro leckoho i dlouho vyhlížená. Od 19. října totiž dostaneme konečně přístup k edukativnímu režimu Discovery Tour: Viking Age, jehož příchod byl spolu s detailnějším popisem potvrzen už v polovině září. Na rozdíl od předchozích dílů z Egypta, resp. Řecka má být průzkum širého světa podstatně interaktivnější, a to zejména vlivem úkolů, za jejichž splnění čeká na hráče odměna ve formě exkluzivního obsahu.

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu
i Zdroj: Hrej.cz

Pomineme-li absenci konkrétního data, zbytek podzimu se postupně ponese ve znamení většího updatu 1.4.0 a časově omezeného eventu Oskoria Festival. Ten, jak již název napovídá, oživí vzpomínku na festivaly z uplynulých měsíců, přičemž podle náhledu nezapomene ani kouzlo Halloweenu. Jeho náplň by se tak mohla s určitou šancí točit například okolo mýtického korábu Divokého honu, u jehož kormidla oproti Zaklínači 3 sídlil dle pověstí i samotný Všeotec severu, Ódin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama